donderdag 18 augustus 2011

Change of plans!

Normaalgezien waren we NU in het Midden-Oosten, maar gezien president Assad nog steeds burgers als doelwit kiest, gaat dat feestje niet door. Letterlijk dan, de trouwpartij is afgeblazen en met een jaar uitgesteld. Onze Jordanië-trip dus ook, gelukkig zonder al te veel kosten!
Daardoor kwam er dus weer ruimte vrij voor een andere vakantie, en gezien alles nogal chaotisch liep, werd het een last-minute!
we hebben geboekt bij Kuoni, benieuwd of dat goed komt. De informatie tot nu toe is nogal karig, ik hoop op beterschap ter plaatse.
Waar we heen gaan? Naar een zonzekere bestemming, een paradijselijk oord vol palmbomen: Bali, één van de eilanden van Indonesië.



Een overzicht van de planning:
1e dag: Vlucht Amsterdam – Denpasar (Bali)

2e dag: Aankomst Bali → Ubud: U wordt opgehaald bij de luchthaven of uw hotel in Zuid-Bali en wordt naar uw hotel gebracht in Ubud waar u de komende vier nachten verblijft. Onderweg bezoekt u de dorpjes Tohpati, bekend om de Batik, en Celuk, het centrum voor de bewerking van zilver en goud.

3e dag: Ayung White Water Rafting: In het hart van Bali vindt u de prachtige Ayung-rivier die door de weelderig begroeide vallei stroomt. Tijdens de rafting-excursie die u vandaag maakt, voert een professionele gids u over enkele stroomversnellingen en peddelt u rustig voort terwijl u van de natuur om u heen geniet. Er zijn speciale tassen aanwezig waarin u uw fotocamera droog kunt opbergen, want deze mag u beslist niet vergeten mee te nemen. Na dit avontuur staat u een overheerlijke buffetlunch te wachten in het restaurant Bali Garden, aan de oever van de rivier. Dit restaurant heeft al meerdere prijzen in ontvangst mogen nemen. Na de lunch keert u terug naar het hotel waar u de rest van de dag zelf kunt besteden (O,L).

4e dag: Jungletrekking Door Het Regenwoud: Vandaag staat een andere activiteit op het programma. U maakt een fantastische wandeling door het regenwoud van Lake Tampligan, in de omgeving van Bedugul. Vergeet absoluut uw fotocamera niet, want de natuur zal u verbazen (O,L)!

5e dag: Fietsexcursie Batur-Vulkaan: De Batur-vulkaan is de meest actieve vulkaan van Bali met een enorm kratermeer. U maakt een fietstocht vanaf de top van de vulkaan, waarvandaan u een prachtig uitzicht heeft over de omgeving en het kratermeer, naar Ubud, Er worden voldoende stops ingelast om foto's te nemen en om u van de benodigde informatie te voorzien. In Ubud wordt u getrakteerd op een lunch waarna u terugkeert naar het hotel voor de laatste overnachting (O,L).

6e t/m de 8e dag: Ubud - Legian Beach: Na het ontbijt wordt u naar uw strandbestemming Legian Beach Hotel gebracht voor een heerlijk strandverblijf van 3 nachten (O). Hier gaan we zelf zoeken naar leuke activiteiten zoals paardrijden,...

9e dag: Na het ontbijt komt er einde aan deze fantastische reis en wordt u naar de luchthaven gebracht (O).

10e dag: Aankomst Amsterdam