dinsdag 19 augustus 2008

Aftellen...

Nog 2 weekjes en het is zo ver... de organisatiekoorts van Bart draait dus nu op volle toeren: alles moet in excel (ahja!) en alles wat ik de voorbije maanden heb opgezocht, dat moet opnieuw... Al een geluk dat ik het al wat gewend ben, anders hadden we nu iedere dag ruzie.

Zijn regelneverij heeft ook 1 groot voordeel: de 'onderhandelaar' komt ineens naar boven. Zo slaagde hij er dit weekend in om onze reeds geboekte kamer in Las Vegas (2 nachten in Luxor) in te ruilen voor 3 nachten in datzelfde hotel, maar dan in de luxueuse towers, mét kamerupgrade... olé! Een dag Vegas erbij!
=> dit is een google earth-afbeelding van ons hotel. We hebben dus nu de piramide zelf geruild voor de torens rechts ervan. Een beetje spijtig, maar binnenin de piramide zijn grote renovatiewerken aan de gang, dus: overal stof, geklop, geboor... dan liever de luxe-torens :-)

Het hotel wordt 'ontdaan' van het Egyptische thema, dus misschien zijn onze foto's van de sfinx en obelisk wel de laatste... spijtig, ik vond het oude Egypte net een leuk thema...

Het moeilijkste moet nu nog komen voor Bart: welk fotomateriaal moet thuis blijven... ai ai ai!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten