zondag 4 september 2011

Dag 6 - naar Legian

Vandaag verlaten we Ubud en gaan we richting kust, naar Legian. Men pikt ons pas om 12 u op dus kunnen we lekker lang slapen, rustig ontbijten en nog een uurtje of 2 zwemmen ook! Het water is heerlijk en het zicht subliem: het zwembad ligt net als de rijstvelden in een terrasvorm, tussen de palmbomen en de bananen. Van uit het water zie je de boeren rijst oogsten. 


Snel onze koffers pakken en dan anderhalf uur rijden. Legian ligt vlak naast Kuta en is erg toeristisch en druk, een groot verschil met het centrum van het land. Ons hotel is wel knap, mooie tuinen en leuke activiteiten. We krijgen onze kamer en gaan daarna even shoppen en rondzoeken naar activiteiten voor de komende dagen. We krijgen zelfs ergens een betere prijs voor het paardrijden dat we morgen hebben geboekt, dus Bart gaat nog even onderhandelen...
Het is nu al te laat om nog ver te rijden, dus gaan we langs het strand wandelen en genieten we van een schitterende zonsondergang.

Vreemde taferelen ook op het strand: een huwelijk met springende bruidsmeisjes, en twee gesluierde meisjes die graag eens met mij op de foto willen... Bizar. 

We dineren in het Legian-restaurant en Bart doet zelfs nog een sollicitatie bij de traditionele Balinese dansers!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten